Mijn quote

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Over Barbara van der Giessen

Waarom Project IK voor mij?

Project IK staat voor alles wat ik vrouwen gun!

Het is precies datgene wat ik bied in mijn individuele coaching van vrouwen. De mogelijkheid om groepen vrouwen dit te laten ervaren was voor mij een kans die geen toeval kon zijn en waar ik vol enthousiasme in ben gesprongen.

Ik vind het heerlijk om als coach te werken en ondanks dat ik veel met vrouwen werk, miste ik collega’s. Vrouwen met wie ik kan samenwerken en die elkaar aanvullen. We hebben dezelfde wens, vrouwen weer gelukkig laten worden met zichzelf en hun leven en wij vullen dit alle drie op onze eigen manier in. Dit geeft mij energie.

Over mij als coach

Na ruim 20 jaar succesvol in het bedrijfsleven te hebben gewerkt én een burn-out heb ik het roer omgegooid. Het stimuleren van anderen was in mijn werk hetgeen waar ik het meeste energie van kreeg. Inmiddels weet ik dat dit één van mijn talenten is. Na het volgen van diverse opleidingen en trainingen ben ik mijn eigen coachpraktijk voor vrouwen gestart.

Het werken als coach maakt me blij. Ik gun iedere vrouw dat ze voor zichzelf durft te kiezen. Dat ze zich bewust wordt dat ze een keuze heeft en dan keuzes durft te maken die bij haar passen.

Ik los problemen niet op, ik help wel de oplossing te vinden. Ik laat je zien wat je zelf niet meer ziet. Ik help je herinneren wat je vergeten bent. Ik luister, kijk en voel en op basis daarvan zet ik in wat je nodig hebt.

Klanten waarderen mij om mijn betrokkenheid, het vertrouwen dat ik geef en de positieve energie die ik uitstraal.

Typisch Barbara

Oudste dochter in een gezin met 3 meiden. Getrouwd met Peter en moeder van Emma en Tom. Ik ben een ambitieuze moeder, waarbij het mijn uitdaging is de balans te vinden tussen mijn drang om succesvol te zijn en de zorg te bieden die mijn gezin zo nodig heeft.

Enthousiast en intuïtief, efficiënt en nieuwsgierig, resultaatgericht en compassievol. Ik ben leergierig en blijf mezelf continu ontwikkelen door opleidingen en trainingen te volgen. Liever doen dan theoretisch benaderen.